Hatha yoga

Instruktør Mette Mehl. Onsdag 17.15-18.10 opstart 4. september.

Hatha yoga for begyndere og let øvede.

Hatha yoga er en af yogaens oprindelige hovedgrene. I dag stamfader til en lang række fysisk betingede yogaformer. Der arbejdes bl.a. med fysiske øvelser, koncentration og meditation. Målet er at øge kropsbevidstheden, koncentrationen og energiniveauet. Samt skabe eller genskabe bevægelighed og smidighed i krop og led.

Yogaens øvelser for kroppen, åndedrættet samt dybdeafspændingen giver dig et umiddelbart velvære. Du styrker og smidiggør kroppen på en harmonisk måde. Meditationen medvirker til, at du får et afslappet forhold til dit sind og dine omgivelser. Ligeledes styrkes dit nervesystem, og kroppen tilføres energi.

Alle kan dyrke yoga - uanset alder, køn, størrelse og tidligere erfaringer med yoga. Det er heller ikke nødvendigt at være specielt smidig eller stærk. Det der har størst betydning er, at du har lyst til at arbejde med dig selv og din krop. P

å dette hold kan alle være med! Der forventes absolut ingen tidligere erfaringer med yoga eller bevægelsestræning. Niveauet tilpasses løbende med små skridt, så alle kan følge med. Instruktøren har fokus på at hjælpe dig igennem alle stillinger alt efter dit eget niveau, så du får fuldt udbytte af din træning. Målet er, at alle skal føle sig godt tilpas og slappe af i stillingerne.

Alle kan deltage. Holdet varer 55 min.