CHRIS MACDONALD FOREDRAG: Ikke til forhandling

7. september 2020

Kom med til et helt nyt inspirerende, morsomt og videnskabeligt funderet foredrag med Chris MacDonald, der tager afsæt i hans nyeste og meget anmelderroste bog, Ikke til forhandling.

Humanfysiologen Chris MacDonald har brugt de sidste 20 år på at grave i menneskets urgamle genetik og moderne videnskab for at finde svaret på, hvad der skal til, for at vi mennesker trives.

Chris inspirerer med sit legendariske fortælletalent publikum til at se på dem selv og hinanden med helt nye øjne og ruster os til at tænke på anderledes vis. Det bliver alt sammen gjort uden løftede pegefingre, men i stedet med en masse humor.

Under det superunderholdende og inspirerende foredrag vil Chris med sin særlige evne til at kombinere humor og solid videnskab fokusere på, hvorfor vi gambler med en bred vifte af de naturlige forudsætninger, der øger vores chance for at præstere og have det godt – altså at trives.

Det er et foredrag, som går i dybden med videnskaben bag motivation, god energi og vigtigst de faktorer, der ikke er til forhandling, når vi vil øge muligheden for gode sociale relationer og effektivt samarbejde.

 

Tidspunkt: 14. oktober 2021 kl. 19.00

Sted: FFK-centret, Flade Engvej 8, 9900 Frederikshavj

Pris kr. 175,- max deltagerantal 300 personer

Tilmelding